Design/Sömnad

Jag är utbildad formgivare inom beklädnadsbranschen och bestämde mig för ett år sedan att starta eget. Just nu jobbar jag mest med beställningsarbeten, så ta frimodigt kontakt om du letar efter nån som kan planera och/eller sy dina kläder! Det kan gälla allt från planering och sömnad av ett plagg från början till slut, till en liten reparation eller ändring av kläder du redan har.

Jag håller till i Karleby, men bor du på annan ort kan vi komma överens om var vi håller eventuella provningar och hur vi gör med leverans.

Maila dina förfrågningar till: lina.abbor (at) gmail.com

Gul jacka
Jag blev utexaminerad formgivare inom beklädnadsbranschen i juni 2013 och har haft egen firma inom branschen sedan maj 2016. Just nu jobbar jag med beställningsarbeten i den mån jag hinner vid sidan av föräldraledigheten, men har planer på att inom det kommande året börja designa och sy egna produkter.

Något som är viktigt för mig är hållbarhet och återvinning. Under studietiden jobbade jag därför mycket med återvunna tyger och vill fortsätta med det i mina kommande kollektioner.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s