Framåt

Igår kom dagen då Elliot på riktigt tog sig framåt på golvet. Det gick inte fort och hände bara om nåt tillräckligt intressant fanns på ett lagom kort avstånd från honom, men det det hände. Flera gånger. Man kan knappast säga att han drog sig fram, tekniken gick mest ut på att sträcka fram en arm i taget så långt han bara nådde, samtidigt som han gungade från sida till sida i takt med armrörelsen. Benen var väl med på nåt hörn också, men hur stor hjälp de var till kan jag inte svara på.

Idag verkade han ha glömt hur man gör. Eller så hade han tappat sin kämparglöd och tyckte inte det var värt ansträngningen. Men idag såg man däremot att han så väldigt mycket jobbar på att klura ut det här med hur man ska krypa på riktigt. Han lyfte upp sig på raka armar om och om igen medan benen försökte hitta sin plats, men ännu har han mycket att koordinera innan han kommer igång.

Det är så fascinerande att följa med en bebis utveckling och intresse för nya saker, så mycket kan hända på bara några dagar!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s