Fem månader

Jag har blivit så dålig på att skriva här på bloggen att jag är riktigt störd på mig själv. Men nåja, det är som det är och life happens med perioder av mindre tid och inspiration för saker som bloggande.

Idag är vår lilla guldklimp fem månader ung. Fem! Han är ju nästan ett halvt år redan. Jag gillar den utvecklingsfas han är i just nu, han är så festlig. Han pratar mycket, både för sig själv och med oss, han leker bra, börjar röra på sig mer och njuter helt klart av att upptäcka nya saker han kan göra. Ju större han blir desto mer kan man busa med honom och desto roligare tycker han det är. Men han är också på ett sätt mera krävande, säger minsann till då han tycker att han borde få mera uppmärksamhet och äter fortfarande för många gånger på natten för att det ska vara roligt.

Just nu väntar jag väldigt mycket på varmare väder och på att han kan sitta själv, så att vi kan börja använda vagnens sittdel och röra oss ute mera spontant. Tror han kommer njuta av att få sitta och se på saker under våra promenader, för i nuläget älskar han att se ut genom köksfönstret på alla bilar och människor som går förbi.
wp-1490690234417.jpg
Du och jag, min fina Elliot. Du och jag (och pappa, men han är inte med på bilden).

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s