Den är här!

Jag talar naturligtvis om min efterlängtade symaskin, min Pfaff coverlock 4.0, som äntligen har flyttat in hos oss. Är så lycklig att jag tajmade inköpet med en bortförsäljning av modellexemplar, annars hade jag nog tvingats nöja mig med en enklare variant. Jag är så ivrig och vill bara sätta mig ner och lära mig ALLT man kan göra med den, helst nu på en gång, men jag har på känn jag får ta det lite i gången under Elliots tupplurer då inget annat viktigt måste göras. Nu sover han faktiskt så jag ska sätta igång. Det kommer bli så bra det här!
wp-1488379139939.jpg

Annonser

2 reaktioner på ”Den är här!

  1. Hejsan! Klädsömmare som jag är undrar jag lite vad du tycker om maskinen? Är den vad du förväntade dig? Vad har den för häftiga finesser? /Fanny 🙂

    Gilla

    1. Hej! Helt ärligt har jag inte hunnit använda den så mycket ännu, det tar så mycket tid att lära sig allt den kan göra och med en bebis här hemma har det blivit lite mindre tid för det än jag hoppades. Har bara testat på ett par olika sömmar, men det jag sett hittills gillar jag! 🙂 Det är skönt att den är digital och ställer in sig själv då man väljer en söm, och att den visar tydligt vilka nålar, trådar och andra manuella justeringar du behöver göra innan du börjar sy. Sen måste man ju ändå ofta finjustera trådspänningar m.m. enligt behov, men det är också väldigt enkelt då allt är så klart och tydligt på skärmen. De egna justeringarna kan man sen spara så att det är enkelt att fortsätta då man syr i samma tyg i ett senare skede.

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s