Första vagnpromenaden

Har gått och väntat på mildare väder och mindre vind för att våga oss ut på första vagnpromenaden, och idag blev det äntligen av. Det gick bra och killen sov som en stock då vi kom in, men jag tycker bara det är jättejobbigt det här med att veta hur mycket kläder man ska klä på honom! Jag nojar så väldigt mycket varje gång vi är ute med bilen, och nu med vagnen också. Han får inte få kallt men kan inte svettas (när kan de det förresten?) så absolut inte för varmt heller… Hur ska man riktigt tänka kring det där? Har ni tips och åsikter som kan lugna en nybliven (höns)mamma? 
Förresten är det dags att vi gör hans namn känt för er. Han heter Elliot!

Annonser

3 reaktioner på ”Första vagnpromenaden

  1. Sällan fryser de snarare för varmt. För det är varmare och bra skyddat inne i vagnen.Känn med fingrarna vid hans nacke i vagnen, då känner du nog om han är ok. Sällan behöver man den allra tjockaste halaren i vagnen. Lycka till!

    Liked by 1 person

  2. Ofta kan också ett tips vara att ifall du har en nöjd bebis med varma händer så är allt okej. ifall de blir för varmt så kan de vara missnöjda och inte trivas så att vara i vagn/bilstol. mysig blogg du har! Lycka till!

    Liked by 1 person

  3. Vår tremånadersbaby har nog kunnat svettas från början. Hon tycks vara den mera varmblodade sorten, fryser sällan. Jag brukar tänka att åkpåsen/sovsäcken fungerar som ytterplagg i vagnen. När det är minusgrader har jag haft en tunn fleecehalare som mellanlager. Nu i plusgraderna igen har hon klarat sig bra med vanliga kläderna + varm mössa, vantar och yllesockor i sovpåsen.

    Liked by 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s